Nyhedsbrev

Hej Kunde
 

På sådan en sensommerdag.....

Vindens susen afslører, at efteråret er på vej. Havet bruser, og luften er ladet med kraftfuld energi! Kort sagt, det er den perfekte dag til manifestationer, som den jeg vil fortælle om i dag!
 

 Ny hjemmeside

Nu lancerer jeg min helt nye hjemmeside True Lead Academy ! Det betyder samtidig, at jeg siger farvel til navnet Horsessense. Tak for nu, det har været en fornøjelse, men nu er det på tide at drage videre. 

Jeg har den sidste tid suget til mig af den skønne sommer energi og arbejdet på højtryk for at du kan få et autentisk, berigende og overskueligt indblik i min verden – og selvfølgelig i alt det, du kan nyde godt af! 
Og skal jeg sige det selv, kan du godt glæde dig. 
Jeg og mit team er naturligvis meget spændte på, hvad du synes om det hele, så har du lyst til at give en tilbagemelding, bliver vi meget glade. 
 
Siden hedder trueleadacademy.dk, og jeg håber, du finder hvad du søger, ellers er du altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen.
 
 
 
 

On-Line kurser

Jeg har gang i virkelig mange spændende projekter med heste og mennesker, men jeg er særligt glad, for i løbet af dette efterår at kunne lancere flere forskellige on-line kurser og forløb.
 
Første skud på stammen er til forældre, der ikke selv har forudgående viden eller kendskab til heste, når de sender deres barn til ridning. Du kender sikkert også mange forældre, der føler sig usikre ved at håndtere og være omkring heste. Til mig udtrykker forældrene, at de gerne vil vide; hvad er en hest?, hvordan er den i verden? og hvordan håndterer man den? Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du vil dele viden om, at der nu er hjælp at hente.
 
Jeg har produceret en lille video, som du kan dele på din rideskole og til alle de forældre du kender, der er utrygge i forbindelse med, at deres barn går til ridning. Se videoen her.
 
webinar-email.jpg 
 
Gratis webinar: Hjælp! Mit barn går til ridning

Det skulle nemlig gerne være sjovt, glædeligt, trygt og sikkert at være med sit barn til ridning! For rigtig mange forældre er det slet ikke tilfældet. Men nu er det slut med at stå hjælpeløs, utryg og usikker på sidelinjen, mens dit barn glædesstrålende balancerer på ryggen af det store, stærke dyr; hesten. For selvfølgelig kan alle forældre få indsigt og viden, som kan ruste dem til at hjælpe sit barn og til selv at forstå, hvad der foregår i og omkring hesten. 

Mandag d. 7. november kl. 20.00 kan alle være med på første række, når jeg i et gratis webinar fortæller, hvad du som forældre vil få ud af at deltage på det nye online-kursus ‘Hjælp! Mit barn går til ridning!

 

Ha’ en dejlig dag!

Fra hjertet,
Marianne Florman
mariannelogo-thumb.jpg
True Lead Academy