From: True Lead Academy v/Marianne Florman <marianne@florman.dk>
Subject: Vil du finde din indre Lead i 2017?

Vil du finde din indre Lead i 2017?

2016 har været utrolig spændende og udviklende i mange forskellige retninger. For at være sikker på at kunne tilbyde dig det bedste, har jeg valgt en ny struktur i True Lead Academy! 
Den nye struktur giver dig endnu bedre mulighed for at uddanne dig dybere og mere specifikt indenfor netop dine interesseområder. 

Lead 1 er hvor din rejse starter. Det er et grundkursus i Vejen til hestens hjerte – og dit eget. Det er kurset for dig, der ønsker at finde vejen til din hests hjerte og undervejs lære en masse om dig selv. Det er her, du lærer at kommunikere med din hest og arbejde med intention, energi og kropssprog. Det er her, jeg hjælper dig med at finde forbindelsen mellem dig og din hest. Hvor jeres samspil er i centrum, og hvor I bliver undervist lige netop der, I er lige nu! Lead 1 vil også blive udbudt on-line i løbet af foråret.

Herefter kan du avancere til Lead 2, som er en fordybelse og avancering af det, du lærte på Lead 1. Dette kursus er for dig, der ønsker en dybere relation og er nysgerrig på, hvor du og din hest kan komme hen med jeres samvær. Drømmer du om engang at ride uden udstyr og komme til at lave løsarbejde med din hest, vil dette kursus være den helt rette forberedelse. Det er her, du lærer mere om jeres kommunikation og bliver skarp på at forstå, hvordan du udvikler din indre Lead – den, der viser vejen.

Når du har været igennem Lead 1 og Lead 2 åbner der sig en verden af forskellige workshops for dig! Nu kan du specifikt arbejde med dine interesseområder. Lige nu er workshopsmulighederne: Uden reb, Kraft, Kontakt og Trailer, men der opdateres løbende med nye spændende workshop. 

Hvis du allerede har deltaget på mit et af mine tidligere kurser “Vejen til hestens hjerte – og dit eget” – skal du melde dig til Lead 2. Har du deltaget i flere af mine kurser, været ugestuderende eller været på camp – kan du deltage direkte på en af de spændende workshops.

Vil du læse mere om de nye tiltag? Eller tilmelde dig Lead 1 eller Lead 2? Så kig forbi min hjemmeside her

Tilbage er kun at ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 
Jeg glæder mig til vi ses i det nye år. 

Fra hjertet, 
Marianne Florman