From: True Lead Academy v/Marianne Florman <marianne@florman.dk>
Subject: Med hesten som guide

Vil du lære hvordan du kan

Kære Kunde

 

MED HESTEN SOM GUIDE
Træd ind i hestens univers - og modtag dens visdom!

Hvis du vil vide mere om, hvordan din hest kan blive din guide i stedet for din modstander, kan du nu komme til foredrag flere steder i landet!

Det er lidt af en oplevelse for de fleste, som at få et helt nyt landkort at begynde at udforske, når vi oplever hesten som hjælper. På denne aften tager jeg dig med på en rejse, hvor jeg vil dele nogle af de mange magiske oplevelser, hestene har givet mig. Du vil på denne aften få et helt nyt syn på hestenes mange forskellige evner, og du vil blive inspireret til at betragte din hests adfærd igennem nye briller – og begynde at tage imod den visdom vi kan modtage, hvis vi tør træde ind i hestenes univers.

Du vil ikke få svar på alle dine spørgsmål, fordi jeg mange gange slet ikke forstår, hvad det er hestene gør. Men ved at stå i det åbne, tage imod og lytte, så får jeg oplevelser der rækker langt ud over hvad min fantasi overhovedet kunne forestille sig at hestene kan byde ind med.

I stedet for at opleve hesten som problemet, vil du lære at forstå hesten og dens signaler og blive hjulpet til at håndtere stress, angst, depression, traumer eller simple fysiske udfordringer i dig selv. Når du begynder at lade hesten være din guide, vil du opdage hvilken nænsom hjælper hesten er. Du begynder at forstå, hvor vigtigt det er at lytte til både hestens og dine egne kropslige signaler.

På foredraget vil jeg fortælle, hvorfor hesten er i stand til at håndtere menneskets forskellige udfordringer ved hjælp af hestens egen krop. De fleste ved, at hesten mærker, hvordan vi har det. Men hvad er det egentlig der sker? Når aftenen er færdig, vil du have fået redskaber til at forstå hestens signaler som en hjælp, forstå hesten og menneskets nervesystem og fået masser af praktiske fif til hverdagen med din hest.

Er du blevet nysgerrig på, hvilken visdom din hest har til dig, så skynd dig at købe en billet til dette foredrag, ved at følge linket herunder!
Del meget gerne i dine netværk på Facebook, Instagram, og til alle dine hesteinteresserede!

17. august - Fyns Rideklub, Tarupgårdsvej 3, 5210 Odense NV

20. september - Vester Skerninge Friskole, Nyvej 7, 5762 Vester Skerninge

24. oktober - Mariager Rideklub, Havndalvej 7, 9550 Mariager

25. oktober -  Billeskovvej 5, 5560 Aarup

2. november - Fælleshuset (stalden), Kroparken 3, 3500 Værløse

8. november - Hope Ranch, Tolstrupvej 70, 4100 Ringsted

14. november - Kolding Bibliotek, Slotssøvej 4, 6000 Kolding

Dato kommer snarest: Viborg Hallen

 

Hvis du gerne vil have foredraget til dit område forår 2018, så skriv en mail til: marianne@florman.dk