From: True Lead Academy v/Marianne Florman <marianne@florman.dk>
Subject: Nyhedsbrev efterår 2017

kære Kunde

Siden Mathilde og jeg udgav vores bog har vi fået så mange dejlige tilbagemeldinger. Vi vidste slet ikke hvor vigtigt det var at vi skrev den bog - den hjælper så mange mennesker til at forstå heste - sig selv, og andre mennesker. Derfor er det også helt vildt at vi efter kun 5 måneder har solgt næsten 1500 bøger og nu kan trykke på knappen til 2. oplag.
Vi har også fået lovning på fra Forlaget, at den meget snart kan købes som lydbog.

Her er en lille hjertevarm fortælling, om en mor der søgte hjælp til at forstå hendes søn:

Jeg købte din bog her i sommer og den har virkelig været en øjenåbner for mig på mange måder. Jeg har længe været på udkig efter en bog der kunne hjælpe mig med at forstå min dreng, som idag er 10 år. Jeg har opdaget at min dreng fra tid til anden kommunikerer med heste på en måde som jeg tidligere ikke har kunnet forstå. Som lille kunne han stå i timevis ved bedsteforældrenes heste hegn. De beroliger ham når han har det svært og får han ikke sin "dosis" hest i løbet af ugen så bliver han rastløs.  Vi har desværre ikke heste selv men har part i en islænder et sted som er helt fantastisk. 
 
Der er mange ting der har faldet på plads efter at jeg har læst bogen. specielt det med kommunikationen uden at røre hesten. Vi havde en episode med en unghest som kom hen en aften efter at vi havde været til undervisning, de andre børn løb hen til hesten og jeg spurgte min dreng hvis han ikke havde lyst til at hilse på den. Hvor jeg fik til svar at det havde han allerede gjort. Det kunne jeg på daværende tidspunkt ikke forstå. 
 
Igår skulle vi fange ind to heste - den ene var hende han plejer at ride, den anden en yngre hoppe som jeg skulle ride. Hoppen jeg skulle have med var umulig at fange. Jeg prøvede alt, men nej hun blev ved med at løbe fra mig. Må jeg prøve inden vi giver op siger min dreng så. Det må han gerne, folden er stor og der står omkring 20 heste omkring os. Jeg bliver stående lige så stille med hesten vi har fanget. Han går i en cirkel omkring den anden lige så stille, så begynder hun at gå fremad, i en cirkel til højre og hen imod mig - helt hen og så stopper hun så jeg kan tage fat i hendes grime og får træktovet sat fast. 
På vejen hjem spørger jeg ham hvad han gjorde - ikke noget siger han.Men hun ville bare blive med sine venner og jeg fortalte hende at hun ikke skulle være bange for dig. Vi skulle bare hygge os lidt sammen. 
 
Hvis jeg ikke havde læst din bog så havde jeg ikke spurgt ind til episoden igår og jeg havde heller ikke forstået eller kunnet tro at den her måde at kommunikere med heste på var muligt.


Dejligt med historier fra hverdagen !

I Løbet af de næste uger kommer der jævnlige nyhedsbreve som handler om:
- Ansøgning om optagelse på True Lead 2018 (Datoerne for holdet der starter i uge 8 er netop kommet på hjemmesiden)
- Datoer for foredraget "Med hesten som guide" over hele landet
- Fortællinger om mine dejlige heste og deres helt udsædvanlige evner
- Ugens case story
- og sikkert meget, meget mere

Måske Ses vi i Vester Skerninge onsdag den 20. september til foredrag - eller i Weekenden på Hillerød Horseshow, hvor jeg har en stand sammen med min kollega Dorte Christiansen. Fredag formiddag laver jeg et lille oplæg til Hesteturisme konferencenpå Hillerød Horseshow.

Fra hjertet 
Marianne Florman
www.TrueLeadAcademy.dk