Om mig

True Lead Academy er udviklet – og drives af Marianne Florman, der siden 1998 har undervist og coachet i erhvervslivet med fokus på mental styrke, motivation og samarbejde. Mit CV er langt både teoretisk og praktisk, indenfor arbejdet med både heste og mennesker – så det er med en enorm basis af viden, at du og din hest bliver vejledt med kærlighed og kraft til at indgå i et ligeværdigt samspil mellem hest og rytter, ved at arbejde med tryghed, tillid, autencitet og kærlighed.

Jeg har et særligt hjerte for at vi mennesker finder tilbage til os selv, finder balancen I vores liv både fysisk, psykisk og spirituelt. Sammen med hestene har jeg fundet en vej til at møde mig selv, bruge min intuition, lytte, mærke og ikke mindst være leder uden at dominere.

Det kræver ikke kun mod, men i højere grad lyst til at få mere selvtillid og selvværd også selvom det koster blod, sved og tårer at finde sin KRAFT til at være mennesker og til at finde DRIVKRAFT til at leve i sund balance i en verden hvor hjulene kører meget stærkt – og til at lede sig selv og andre med hjertet!

Jeg er uddannet Traumeterapeut (SE traume terapi uddannelse – Peter Levin, baseret på hvordan dyrene regulerer sit nervesystem) –  og har specialiseret mig i, at lade hesten være guide, når mennesker kommer for at få hjælp til at regulere og håndtere rideangst, eller stress, generel angst, depression, lavt selvværd eller andre udfordringer. Du kan derfor modtage Heste Guidet Terapi eller som noget helt nyt blive uddannet som Rideterapeut med Hesten Som Guide.

True Lead Academy favner i dag både foredrag, fysiske- og online medlemsside, uddannelser og terapi. Det er en bredere vifte, men med samme dybdegående, respektfulde og kærligt kraftfulde og ligeværdige tilgang, som altid har været primært fokus.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man betale månedsvis?

Som udgangspunkt kan du betale for enten 3 eller 6 måneder. Det sikrer, at alt det materiale jeg producerer, bliver modtaget af et stort antal medlemmer. 

Hvem kontakter jeg, hvis jeg har problemer med betalingen?

Du skriver altid til info@florman.dk
Her vil du få hjælp så hurtigt som muligt